Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je porodica iz pakla od kojih se ledi krv u žilama: Oni su svi jedni drugima stričevi,očevi i majke! OVAKVE gadosti ne postoje ni u horor filmovima – Apotekica

Ovo je porodica iz pakla od kojih se ledi krv u žilama: Oni su svi jedni drugima stričevi,očevi i majke! OVAKVE gadosti ne postoje ni u horor filmovima

Mlada djevojka koju svi znaju pod imenom Petra Kolt je nekako uspjela da skupi snage kako bi mogla da ispriča priču, tajnu o svojoj porodicu koja je trajala godinama i nju su uvjeravali da je sve u odnosu sa njihovom porodicom ureud i normalno te da se o tome šta se tu dešava ne smije pričati okolo i van porodice jer ljudi neke stvari neće moći shvatiti. SVE JE počelo dok je ona bila dijete a kada je imala samo 17 godina napastovao ju je njen stric. Ovako je počelo izlaganje na suđenju koje se desilo u Australiji.

Frank Kolt je sada osumnjičeni i sudi mu se sada trenutno na sudu u Sineju nakon što je javnost saznala za sve što se dešavalo u njihovoj porodici. Njih 40 u porodici je živjelo bez vode i struje i svih drugih potrebnih za život potrepština u Novom Južnom Velsu a tokom suđenja pokazalo se da je bilo napastovanje nekoliko članova porodice koji su imali istog oca, te ona nij bila jedina djevojka koja je napastovana, bilo ih je dosta još.

Postoji jako veliki broj saznanja da su roditelji ov djevojke sve ovo znali ali su joj govorili da ona ne smije o tome da priča te da postoje indicije da ju je još jedan od rođaka napastovao u nekoliko zadnjih godina i to nekoliko puta. Još je gore saznanje da da Petra, Frenk i 11 djece njene majke i njene tetke imaju istog oca a to je Tim Kolt. Priča je stravična i šokirala je cijelu Australiju i u nekoliko navrata je poricala sve pa je onda priznala. Rekla je da je radila sve iz straha i da je pod pritiskom cijele porodice stalno se selila iz jedne škole u drugu.