Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je nešto što rijetko ko zna: Ovo su zemlje koje je koronavirus zaobišla i koji su živjeli kao da se ništa ne dešava! – Apotekica

Ovo je nešto što rijetko ko zna: Ovo su zemlje koje je koronavirus zaobišla i koji su živjeli kao da se ništa ne dešava!

Ovakvo stanje koje je bilo strašno i alarmantno slabo ko pamti. Svi znamo da se korona virus počela da širi enormnom brzinom sve više i brže. Opasan je jako i cijeli svijet je sada u strahu i plaše se svi za svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice. Sada niko ne može nikako da izađe na kraj sa koronom te se plaše toga. U Kini je trajao ovaj virus 3 mjeseca i oni su svim se silama trudili da ga zaustave i tako su uspjeli da se izbore sa tim. Podsjetimo se da je sve ovo krenulo u decembru mjesecu i to prošle godine. Poslije toga u cijelim svijetu je postalo jako opasno.

Na njihovu sada veliku sreću Kina je uspjela da se izbori sa virusom. Nevjerovatno ali oni su uspjeli da iskorijene ovaj virus u potpunosti i više nikako se nije vraćao u državu. Poslije tog određenog vremena ni ti jedna osoba koja je zaražena sada. Virus je zahvatio druge države. Treutno je Italija sada u najgorem stanju a poslije nega i Španija gdje broj oboljelih sada raste iz dana u dan. Svi građani se nadaju da će uskoro da se mjere smire i da svi misle da će svaka država iz ove bolesti da izađu kao pravi pobjednici sretni i da život nastavi tamo gdje je stao.

Ovim putem sada aplujemo sve građane u svim državam pogotov u našim državama da sada shvate ovo ozbiljno i da poštuju policijski sat kako treba. Kod nas stanje nije toliko teško ali svakako bi trebalo da budete na oprezu ali poštovati pravila morate.