Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je najefikasnija metoda prirodnog depiliranja: Pogledajte kako da uklonite dlačice sa tijelo na prirodan način, sa sastojcima iz kuće, potpuno bezbolno – Apotekica

Ovo je najefikasnija metoda prirodnog depiliranja: Pogledajte kako da uklonite dlačice sa tijelo na prirodan način, sa sastojcima iz kuće, potpuno bezbolno

Ovo je super trik koji smo pronašli za vas. Naime ovo je najbolji način da napravite prirodnu depilaciju. Pomoću ovog možete da uklonite dlačice uz pomoć samo ovog: Ovo je sve na biljnoj i prirodnoj bazi. Vjerovato vam jako ide na živce kada vam dlake nakon depilacije odmah narastu. Ovo sada više neće biti vaš slučaj. Ovo je prije svega jako jednostavno i efikasan način. Pogledajte ovo jer sigurno u svom domu i kuhinji imate sve ove sastojke:

  • 2 kašike brašna
  • 2 kašike vode
  • 2 kašike kokosovog ulja

Pomješajte sve ove sastojke sve dok ne dobijete glatku i lijepu pastu. Nakon toga sve to nanaesite na dio dijela koji želite tada da depilirate i ostavite ovo da malo se osuši i odstoji. Osušenu pastu će te lagano ukloniti na način da vučete to u smjeru koji je obrnut od rasta dlake. Vidjet će te kako će nakon toga da koža bude glatka i mekana.

Bitno je da će takva koža da bude duži vremenski period. Ono što svima ide u prilog jeste to da vi kožu tada nećete da iritirate sa raznim hemijskim sredstvima jer to inače biva sa kremama za depilaciju koju inače vi uzimate.

Pogotov sa tim raznim depilacionim kremama nemojte da iritirate ili tretirate kožu lica ili kožu pazuha jer je to koža jako tanka i jako osjetljiva. Nkee stvari ne radite na svoju ruku nego pustite stručnjake da vam pomogu.