Ovo je mlada djevojka koja ima najveće obline na Balkanu: Muškarci polude kada je vide! Kada vidite donji dio slike, sve će vam biti jasno! – Apotekica

Ovo je mlada djevojka koja ima najveće obline na Balkanu: Muškarci polude kada je vide! Kada vidite donji dio slike, sve će vam biti jasno!

Ovo je Bosanka za kojom svi muškarci lude i sa svojim slikama koje objavljuje u zadnje vrijeme zavodi i izluđuje muškarce. Ovdje se radi o Arijani Ba za koju mnogi govore da ona spada u red najljepših djevojaka iz našeg regiona i da ima dosta velike obline i ne samo velike nego najbolje.

U nastavku vam mi ostavljamo da i sami možete da vidite o čemu se radi, pa ostanite i dalje uz nas da vidite o kome se radi i kako izgleda ona naime.

Sami možete sada da vidite njenu ljepotu, obline, njen poseban sjaj. Mi smo ostali bez teksta kada smo je vidjeli ali sigurno će te i vi.

Da li vam se dopada kako izgleda ova mlada Arijana Ba ili ne? Ona je djevojka za koju mnogi govore prava bomba i u to su uvjereni svi koji su pogledali ovu gornju sliku. Njene obline su velike ali ona zna da se nosi sa tim.

Bosna i Hercegovina je inače država koja je smještena na zapadnom dijelu Balkana. Ona se graniči sa Srbijom na istogu, sa CRNOM GOROM na Jugoistoku i Hrvatskom na sjeveru i na zapadu.

Glavni grad Bosne i Hercegovine je Sarajevo. Do 1992. godine , u mjesecu aprilu Sarajevo je bilo dio Jugoslavije.

Ime Bosne potiče od rijeke Bosne, dok naziv Hercegovine potiče od samog naslova “herceg” sa njemačkog kada se prevede, vojvoda a naziv regije se naziva zemlja hercega. Ovo je naziv religije koja se nalazi u prvim dokumentima 1448.godine.

Od 1995.godine je bila savezna parlamentarna republika.