Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je magičan sastojak koji može da izliječi 10 bolesti za samo 7 dana: Svi imate ovo u svom domu a nikako ne bi mogli da predpostavite koliko vam može pomoći! – Apotekica

Ovo je magičan sastojak koji može da izliječi 10 bolesti za samo 7 dana: Svi imate ovo u svom domu a nikako ne bi mogli da predpostavite koliko vam može pomoći!

Jako često mi zanemarimo svoje zdravlje pogotov sada u ovo vrijeme u kojem mi živio i u tempu života toliko je ubrzan da jednostavno mi ne možemo da stignemo da obavimo neke osnovne stvari koje treba da uradimo. Svoje tijelo i organizam treba da slušate jer u suprotnom možete dovesti do velikih zdrastvenih problema tako što ste zanemarili svoje zdravlje. Organizam prije svega treba minerale, vitamine a i o tome treba sada da se povede dosta računa.

Upravo sada radi svega toga veliki broj stručnjaka navode kako je jako važno da se unosi magnezij za naš organizam. Naime ako unesemo mi dovoljno magnezija u svoje tijelo možemo tada da spriječimo veliki broj bolesti i da pomognemo kod naglog pada imuniteta. Magnezij je inače jako važana za zdravlje i činjenica da se sa njim liječe grčevi, mišići, bolovi u kostima ali i probleme sa dugotrajnim glavoboljama. Ovo je jako važan mineral koji se malo unosi a važan je kao i kalcij, natrij i kalijum. Doktori kažu sada kako milioni ljudi zaista imaju velike probleme sa tim i nisu svjesni da se rješenje svih vaših problema krije baš u magenziju.

Oni preporučuju da ulje magnezija možete da napravite sami u svom domu, a ovo će vam toliko pomoći. Naime dovoljno je da pomješate preko 65 grama kirstala magnezij hlorida sa pola šolje vode koja je destilovana te stavite u jednu staklenu flašu koja ima rasršivač. Dovoljno je da samo prokuhate a magnzij ubacite u flašu i nakon toga prelijete vreleom vodom. Kada se ovaj rastvor ohladi nanesite ovo ulje na tijelo te će tijelo da prihvati dozu magnezija.