Ovo je maćeha pjevačice Rade Manojlović: Nikada nije mogla da je prihvati da je tu umjesto njene mame! Pogledajte kako izgleda jer nikada nije bila pred kamerama!

Skoro pa sav novca koji je ona uspjela da zaradi zadnjih deset godine, dok je već se pojavila na estradi, ona je dosta novca uložila da bi izgradila dom u svom rodnom mjestu Četereže kako bi svom ocu Radetu Manojloviću koji se uvijek borio za nju i njenu sestru i brata da sada obezbjedi lagodniji život.

Pjevačica jako često odlazi da obiđe svog oca i jako često je u društvu svoje sestre Marije, od koje se bukvalno nikada ne odvaja, a nekada samo ode u svoj rodni kraj ona bude sa svojom maćehom Suzanom.

Radin otac je sa ovom ženom odlučio da počne zajednički život nakon samo godinu dana od kako je majka Rade Manojlović umrla, Mirjana.

Rada Manojlović je sada po prvi put nakon toliko godina od kako je prošlo je pokazala svoju maćehu i objavila je njenu sliku na Instagram storiju.

Ona je objavila sliku na kojoj su zagrljeni njen otac i njegova sadašnja žena, kako bi ona svima objavila i pokazala kako njen otac i nakon toliko godina izgleda i kako se neda.

-Ja sada stvarno moram da pohvalim svima i da svi videkako moj tata sada izgleda kao neki momčin od 66 godine.- napisala je tada pjevačica, jako ponosna kćerka.

Rada je tokom jednog razgovora sa medijima rekla kako u početku nije mogla da prihvati drug u ženu koja je pored oca njenog i to joj je uvijek jako teško padalo.

Sestra i ja smo uvijek bile jako razumne djevojke. Naše mame sada nema 11 godina a Suzana je tu gotov pa deset godina. Kada je tek stigla nama je svima jako bilo svježe to. Uvjek će da bude svježe tu nema govora. Ono što smo mi osjećale kada je tada tek nju doveo jeste da nam je jako nezgodno bilo i teško i nije bilo prijatno da gledamo kakoona u našoj kuhinji umjesto naše majke. Šta god da smo Maja i ja osjećale sa tadašnjim našim 17 i 18 godina jer nam je billo jako teško. Ali tada mora da ima nekog u životu jer mi nećemo zauvijek tu biti.