Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovo je do sada neviđeno! Djevojčica od 14 godina ostala trudna od vakcine za gripu! Rodila je bebu ali… – Apotekica

Ovo je do sada neviđeno! Djevojčica od 14 godina ostala trudna od vakcine za gripu! Rodila je bebu ali…

Ovo je zaista nevjerovatna i šokantna priča o djevojčici koja ima 14 godina te je dobila jako velike komplikacije kada je primila vakcinu protiv gripe. Ona je dobila neke simptome koje je sve zaista iznenadilo. Naime ona je dobila jake grčeve i simptome kao groznica i sve je to trajelo samo nekoliko dana. Nakon određenog vremenskog perioda sve se smirilo i osjetila je ona tada poboljšanje i mislila je da je sve prošlo. Ali nakon toga se desilo da je mučnina i dalje nastavila i nije znalo kako i dalje.

Ona je povraćala sada svaki dan i svaki dan je bilo sve gore i gore dok nije otišla kod ljekara Herscha. Kada je uplašena majka, u strahu otišla na medicinsku kliniku da bi se riješio problem. Ljekar je tada pregledao i ustanovilo se da je djevojčica vjerovali vi ili ne trudna od vakcine koju je primila i tada je dobila sve te simptome kao trudnica. Vakcina još u potpunosti tada nije bila ispitana ni kako djeluje, pa je postavljeno sada pitanje zašto su neke žene ostale trudne od ove vakcine i kako im se desilo to.

Očigledno je sada situacija takva da postoji potreba da se idalje istraži ovaj ratući trend koji je pred nama. Majka je bila u jako velikom šoku i trebalo joj je jako puno vremena da dođe sebi te je sa suzama u očima prokomentarisala da je ona kršćanin koji vjeruje u Boga i ako je Bog omogućio da se ova beba rodi neka se desi i to, sve osude će da prihvati.