Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ovaj milijarder sada očajno traži damu za brak: Spisak posjeduje! Ženu koju on želi mora da zadovolji ovih bitnih 7 stavki, a on nudi ovo… – Apotekica

Ovaj milijarder sada očajno traži damu za brak: Spisak posjeduje! Ženu koju on želi mora da zadovolji ovih bitnih 7 stavki, a on nudi ovo…

Vjerujemo da ste mnogo puta imali priliku da čujete kako su razni milioneri i milijarderi imali jako čudne i jako neobične želje u svemu tome. Razlog tome jeste jer oni imaju sve što im treba a sa jedne strane oni su jako usamljeni i nemaju sa kim da budu kvalitetno i da se lijepo provode. Usamljenost je ono što ih prati uvijek jer jednostavno nemaju sa kim da provedu korisno vrijeme.

U nekim malenim slučajevima oni promjene u zivotu svom i po nekoliko žena koje ih prije svega finanskih osukaju ali oni nemaju naime probleme sa tim jer pare se prave skoro pa svaki dan, naravno mislimo na one sve bogataše jer imaju jako veliki biznis iza sebe. Danas mi govorimo o jednom jako posebnom bogatašu ali ovaj put se ne radi o šejku nego o jednom čovjeku iz Velike Britanija.

Njegovo ime jeste ENDI Skor i živi inače u Plimutu i on je sada multimilioner a svoj prvi milion je napravio sa samo 26 godina. Sa 30 godina je pao u veliku recesiju koja je pogodila cijeli svijet a on je uspio da se izbori te je sada tamo gdje je i nekada bio. On je usamljen jako i sada traži damu da se oženi ali mora da ima ove uslove.

Njemu je njegov psiholog rekao kako treba da prestane tražiti žene za samo jednu noć nego mora da se skrasi i zato je on napravio damu po svom mišljenju idealnu iz snova, Kao prvo ne smije da bude na društvenim mrežaama, mora da bude odana domu i porodici. Mora da brine o higijni i o svom muškarcu. Mora da bude visoka od 185 do 189 cm i ne smije da bude iz siromašne porodice.