Ovaj ginekolog je doživio nešto što ne želi niko da mu se desi: Kada je ova žena raširila noge, sve je postalo strašno! Zar je ovo doživio. – Apotekica

Ovaj ginekolog je doživio nešto što ne želi niko da mu se desi: Kada je ova žena raširila noge, sve je postalo strašno! Zar je ovo doživio.

Svi znamo da se ljudi jako često žalite na ljekare kako to ne rade na pravi način kao i da ne rade posao kako bi trebali. Najviše se žalimo radi načina na koji ljekari postupaju prema pacijentima ali postoje i one priče o kovertama i plaćanju za operacije ili za pregleda. Srećom postoji sve više dobrih ljekara kao i medicinskih radnika od ovih svih koji su loši ali ponekada kao pacijenti značajno možemo da dovedemo do lošeg ponašanja nekih liječnika jer imamo jednako i takvih pacijenata koji dolaze na preglede.

Naime, blogerica Michelle Berou je imala zaista veliku potrebu sa vama podijeli ovu jako bizarnu situaciju koju je ona doživjela i sa samim tim je htjela da upozori i druge žene na sve ovo. Kako je i ona sama napisala na svom blogu ona je posjetila ginekologra jer je imala neko vrijeme zaista velike bolove u donjem dijelu stomaka. Ljekar je tada obavio preglede ali iznenadio se kada je vidio i pregledao jer je vidio tada nešto što nikada do sada slično pogledao nije.

Naime, ljekar je tada izvukao veliku kuglu dlaka. Prvo je mislio da je to neki stari uložak ali je ova dama rekla da to ne koristi. Onda su otkrili da se ovdje radi o dlakama, pa su se onda pitali kako su dlake mogle da dođu na to mjesto. Naime otkriveno je da su dlake tu bile na njenom krevetu jer je opadala joj kosa i onda je za vrijeme intimnih odnosa, lijepile se dlake na intimni dio i ulazile u njen ženski oragn. S vremnom na vrijeme postao je klupko od kojeg je žena osjećala velike bolove u stomaku-