Za ulazak na sajt kliknite ispod
Otac mu se ubio radi neimaštine! Mensur ovdje živi sa svojim bratom! Kuća od blata i drveta! (FOTO) – Apotekica

Otac mu se ubio radi neimaštine! Mensur ovdje živi sa svojim bratom! Kuća od blata i drveta! (FOTO)

Mensur, koji je učesnik rijaliti programa, rijaliti najgledanijeg šou “Zadruga 3” je u zadnje vrijeme jako velika i aktuelna tema i to radi svoje burne veze sa Minom Vrbaški, a nedavno se pojavila priča o njegovoj porodici koja je sada započela da se govori za crnim stolom.

– Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali čuvam te stvari jer sam promišljen. Ja ću zakoračiti na vas kad vam je najteže, a do tada vas molim da me ne vrijeđate jer ću vas bodriti – rekla je nedavno Tara tijekom emisije “Gledanje klipova”, a Ajdarpašićeva rođakinja progovorila je za Pink.rs o tragičnoj sudbini njegove ocu i siromaštvu u kojem su živjeli, kao i o njegovoj majci.

-Njegov otac se ubio tada radi siromaštva. Majka mu je tada otišla u Švicarsku to jeste rekla je da ide na posao ali mi smo čuli da je ona tamo radila najstariji zanat. Mensurov otac je ostao tada sa sa djecom, on je radio tada honorarno ali je neko vrijeme i radio u pekari. nikada se nije žalio na ponašanje svoje žene, to jeste majke svoje djce ali mu je jako teško bilo radi siromaštva u kojem su zapali, te se on radi toga i ubio. Zato se ne čudimo jer je Mensur na taj način stupio u kontakt sa Minom jer ona je u svom ponašanju jako slična njegovoj majci, te je rođak dodao;

-On i brat su ostali sami, u jako teškoj situaciju su živjeli. Danas isto žive jako teško u trošnoj kuči. Sve su loše prošli u životu i ne čudimo se jer oba brata imaju problema sa ponašanjem.