Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Oni su odlučili da zamrnu tijelo njihove tek rođene kćerkice! Svi su ih osuđivali radi toga a priča koja se krije iza ovoga ledi krv u žilama – Apotekica

Oni su odlučili da zamrnu tijelo njihove tek rođene kćerkice! Svi su ih osuđivali radi toga a priča koja se krije iza ovoga ledi krv u žilama

Najveći gubitak neke osobe jeste smrt djeteta i sa tim će se složiti svako roditelj i jednostavno će da pati i neće moći da se oporavi od ovog gubitka Nema veće tuge a ni veće praznine nego kada znate da se to maleno stvorenje koje ste vi stvorili i rodili više ne daje znakove života pogotov kada se desi da oboli od neke teške bolesti. Roditelji bi tada uradili sve da bi napravili to pa čak i ono nemoguće samo da bi spasili svoje dijete a najveći poraz je u tome kada ne uspiju da spase dijete ma koliko god se oni trudili. I to je dio života a neke stvari ne mogu da se riješe koliko god se vi trudili.

Naime sada roditelji jedne malene djevojčice iz Tajlanda nisu mogli da se pomire sa činjenicom da je njihova princezica, kćerkica Ajnc preminula od jako teške bolesti koji je uticao i na mozak. Naime oni su pokušavlai sve da bi je spasili a njihova borba počinje još 2014 godine kada su ljekari otkrili da ona boluje od teške bolesti i djeca ta žive do pet godina. Oni su obavili sve zahvate i nakon toga se AJNC oporavila pa su se sada više borili. Nakon 12 operacija i terpija ipak se desilo ono najgore.

Naime njeni roditelji su odlučili da čim ih je napustila da zamrznu njeno tijelo u kriogeno u američkoj kompaniji Alcor. Mnogi su osudili ovaj potez ali njeni roditelji i dalje žive u nadi da će jednog dana uspjeti da je ožive kada počne tehnologija da napreduje pa možda i bude nade da se ona oporavi i da živi sa njima.