Ona živi život kraljice: Pogledajte svi dvorac Dragane Mirković! Sve je u luksuzu a svi su vidjeli samo ovaj detalj koji ih je iznenadio od nje – Apotekica

Ona živi život kraljice: Pogledajte svi dvorac Dragane Mirković! Sve je u luksuzu a svi su vidjeli samo ovaj detalj koji ih je iznenadio od nje

Srednjovjekovni dvorac po imenu Ebenfurt koji se nalazi u blizini Beča koji je u vlasništvu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijedića. Nakon puno godina koje je bilo pred njima i dok su renovirali oni su po prvi put otvorili vrata svoje kapije da bi ugostili odabrane zvanice na galu proslavi koju su oni organizovali povodom punoljetstva njihovog sina Marka.

Čitav taj događaj poznata pjevačica ali i ovaj jako ugledni austrijski biznismen su planirali mjesecima jer im je jako velika želja bila da porodica, prijatelji i članovi diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog ali i kulturnog javnog života, prijestolnice Austrije ali prije svega slavljeniku Marku i njegovoj sestri Manueli i prijateljima naprave dogođaje koje će da pamte cijei život. Reakcije su bile super i oni su naime u tome uspjeli.

-Prvo što im je Marko dan poslije proslave rekao jeste jedino za čim žali jeste što je ta proslava završila. To znači da mu je bilo zaista dobro. Sav rad, energija, kreativnos ti ljubav koja se uložila je vrijedilo.- rekla je folk pjevačica i priznala je da je u svemu uživala.

-Ja inače kao što je svima poznato uživam da usrećim ljude i da im priredim događaje da pamte. Kada su moja djeca u pitanju to je bezskraj i zasita i Toni i ja smo jako sretni kada smo vidjeli izraze na licima od gostiju od ulaska pa do kraja slavlja. Ovo je proslava koja je bila naš rođendanski poklon Marku i sve je napravilo se da bi oni uživali. Uvijek smo bili sretni i željeli smo da naša djeca sretna.