Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona se jako stidi svog oca, koji je rijaliti igrač, Lepog Miće! Kada čujete gdje radi i kako izgleda, šokirat će te se! Izgled joj je atraktivan – Apotekica

Ona se jako stidi svog oca, koji je rijaliti igrač, Lepog Miće! Kada čujete gdje radi i kako izgleda, šokirat će te se! Izgled joj je atraktivan

U moru ovih raznih TV postaja i raznih emisija koje se danas nude, ovo je nadaleko jedan od najpopularnijih i nagledanijih programa i rijaliti šou “Zadruga” Najpopularnije na našim prostorima je bez sumnje Zadruga koju prati preko milion ljudi. Najgore je što u tim rijaliti programima se javljaju jako nepoznati ljudi koji ponekada budu dosta primitivni i čini se ponekada da nemaju ni jednu školu.

Jedan od takvih osoba jeste i sam Lepi Mića koji sa svojim riječnikom zgrozi sve gledaoce i koji ga slučaju ali i gledaju. I što je najgore više Zadruga a prije ni Farma se nije mogla zamisliti da bude bez njega a njegova mišljena su jako podijeljena i neki ga ponekada smatraju jako velikim manipulatorom dok drugi govore da je Lepi Mića jako dobar i prije svega brižan otac. Jako je dobar suprug koji je uvijek uz svoju suprugu. Svaki dan on skoro spominje svoju kćerku Saru ali i njenu majku i njegovu suprugu Suzanu. On kaže da je jako ponosan na svoju kćerku i jako je sretan jer je ona uspjela u životu a mediji su je odmah pokušali pronaći da bi vidjeli kako ona izgleda i šta sve radi u svom životu.

Kao što možete po slikama vidjeti, možete odmah da zaključite da ona ni malo ne sliči svom ocu Lepom Mići i da je svu ljepotu povukla od svoje majke. Sara je jako lijepa i prije svega je obrazovana djevojka koje je diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu a potom je i magistar uradila u Beogradu. Kaže da joj je ugodno i ne smeta joj što otac njen radi jer on u privatnom životu nije takav. Lepi Mića se inače zove Miroslav Pržulj a rođen je 1959.godine u Bosni i Hercegovini. Prvo je radio kao konobar a sa muzikom se počeo baviti 1989.godine i otada iza sebe ima devet albuma. Tokom rata koji je počeo u Bosni i Hercegovini on se preselio u Beograd.