Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona lomi srca muškaraca! Čolina kćerka nikada ljepša nije bila. Novim slikama je zapalila instagram a svi pričaju samo o ovom detalju (FOTO) – Apotekica

Ona lomi srca muškaraca! Čolina kćerka nikada ljepša nije bila. Novim slikama je zapalila instagram a svi pričaju samo o ovom detalju (FOTO)

Zdravo Čolić je sigurno jedan od najvećih naših pjevačkih zvijezda s naših prostora i na našim Balkanskim prostorima i sada je prosto nevjerovatno da je njegova karijera inegova popularnost iz dana u dan sada sve više raste i ako je on skoro na sceni više od 5 decenija dokaz su njegovi koncerti koje je on pravio na stadionima i sportskim halama i na svim arenama za koje se uvijek tražilo karta više, O njegovom životu i karijeru se sada manje više zna. Zna se da je bio jako veliki srcelomac u svojim mlađim danima sve dok se on nije oženio i onda je dobio dvije kćerkice.

Danas je na društvneim mrežama pogotov na Instagramu ona jako velika zvijezda i njegova kćerka Una sada je jako poznata. Na instagramu nju prati preko 25 hiljada obožavatelja a skoro pa svaka njena objava se jako brzo širi i to po svim portalima u cijelom regionu.

Za Unu se zna da je ona skoro pa postala punoljetna odnosno da je napunila sada 18 godina i kada su društvene mreže u pitanju ona je sa svim svojim objavama uspjela da privlači pažnju a posebno je interesentna njena jako posebna ljepota i jako često od muškaraca ona dobija veliki broj komentara i komplimenata.

Ona je svima jako interesantna jer na svojim ojbavama ona pokazuje svoje odjevne kombinacije kao i skupe i provokativne komade odjeće a njen tada joj kupuju a ona rado nosi.