Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona je željela da izgleda kao njen omiljeni lik iz crtanog, pa se unakazila kao iz horor filmova! Njena pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim! – Apotekica

Ona je željela da izgleda kao njen omiljeni lik iz crtanog, pa se unakazila kao iz horor filmova! Njena pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Nekim osobamaje toliko dosadno da ne znaju šta tačno mogu i trebaju da rade. Jako se dosađuju i radi togatraže načine kako bi samo skrenuli pažmju na sebe. Pa mnogo osoba radi neke jako čudne stvari ponekada jako morbidne i bizarne da bi samo mogli postati zanimljivi. A jako često je slučaj da odu iz krajnosti u krajnost što može mnoge da uplaši a onda se jako često ljudi pitaju zašto im je ovo trebalo!

Tako je ova doma koja je razvedena odlučila je da poveća svoje grudi na najveću moguću veličinu koja postoji. Mnogi su rekli da je ovo Kante Z pa kako danas ona kaže neće prestajati da ih povećava jer jako želi da izgleda kao Jessica Rabit. To je inače lik iz crtanog. Njeno ime je Foxi Managers i sada iam 42 godine i počela je da radi operacije na svojim grudima još prije šest godina i to se desilo odmah nakon što se razvela. Do sada je u sebe ugradila čak 6 640 kubikovih metara silikona a kako sama kaže jedina želja joj je da ima savršenu, pješčanu figuru a rekla je da je vremenom postala jako opsjednuta operacijama jer joj se to jako sviđa i vidi se u tome. Kaže da će to da radi sve dok se bude osjećala dobro. Kako je navela poslije svake operacije se osjeća kao nova žena.

Dok Foxy obožava sada trenutnu svoju veličinu grudi, ona i dalje priznaje da grudi nju jako čine težom i složenijom i se je drugačije u njenom životu.

Kako sama kaže kuhanje pored šporeta nije dobra ideja. Jako je loše. Mora da stavi stopala u stranu da bi mogla da se obuče. Kada se penje uz stepenice jako puno pada.