Ona je svaku noć na grudi stavljala po jedan list kupusa: Svi se pitali radi čega to radi, dok nisu vidjeli kakve je fantastične rezultate postigli!

Kupus je inače jako poznata vrsta biljke , povrća koja je jako ljekovita a svima je poznato da ga mnogo žena stavlja na svoje grudi jer se to pokazalo kao jedna jako ljekovita metoga koja se koristi stotinama godina unazada pored toga kupus je poznat i po drugim svojim ljekovitim dejstvima. Ne samo kao koristan za ženske grudi. Prije svega, kupus se jako često koristi i za jelo, a kao hranu možete da ga koristite za razna jela ili kao prilog a vi pogledajte šta smo spremili za vas.

Ovo je trik koji ćemo mi za vas da podijelimo. Ovo se koristi godinama, pogotov osobe koje su pokazale kako može da ublažava boli i upale a sa tim što se kupus stavlja odmah na prsa da stoji oko 20 minuta a i pored toga dobar je za ovo:

Ako imate dijelove tijela koje nadođu, nabubre, pogotov kada se radi sa zglobovima, ovo je kupus koji je odličan za to. Otečeni dijelove tijela omotajte sa kupusom, te omotajte folijom i sve ovo držite preko noći dok vi spavate a ujutro treba da osjećate se dosta olakšano.

Ako imate problema sa štitnom žlijezdom, odmah to možete da riješite sa kupusom. Slično je ovo otokom, stavite list kupusa oko vrata i omotajte sve to folijom.

Ako često imate problema sa glavoboljama, sve što trebate jeste da uzmete svježe lišće kupusa i stavite kapu na glavu da možete da pričvrstite lišče na glavu i idite na spavanje. Nakon toga glavobolja će da prođe. Ako su vam grudi bolne, samo omotajte sa kupusom te obucite grudnjak.