Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona je posula sodu bikarbonu po dušeku u spavaćoj: Kada vidite zašto i sami će to da uradite! – Apotekica

Ona je posula sodu bikarbonu po dušeku u spavaćoj: Kada vidite zašto i sami će to da uradite!

Možda mi ni sami ne želimo da priznamo ili jednostavno ne razmišljamo o tome ali madraci na kojima mi spavamo su naime pravo leglo bakterija i prljaština. Naučite ih kako da očistite na najlakši način.

Navikli smo da mijenjamo posteljinu koju jako često peremo pa mislimo da je to inače dovoljno i jedino što je potrebno. Madrac je čist a vidite da vam je naime plahta prljava. Nakon dugo vremena naš madrac može da postane pravi izvor tih prljaština i leglo.

Znoj, neke tjelesne tekućine i veliki broj sitnih čestica od prljaštine prolaze inače kroz plahtu i tako mogu da vam završe i na madracu. Treba jako puno vremena da se ta pljaština nakupi ali rijeko ko od nas u tim trenutcima čisti madrac-

Pogledajte sada ovaj videozapis koji smo pripremili za vas kako da očistite madrac. Prvo je potrebno da ga usisate a onda pospite sa sodom bikarbonom. Ovo je jednostavan trik kojim će te moći da dezinfikujete madrac na kojem vi spavate. Soda ubija sve bakterije a usisavanje uklanja prašinu a kasnije možete madrac da prskate i sa vodom u koju dodate par kapi esencijalnog ulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da li vi imate neki efikasan trik koji može da vam pomogne sa prašinom i sa leglom grinja i bakterija koje ima u dušeku. To može da bude ponekada opasno jer može da stvori vam alergije koje mogu da dovedu do gušenja i problema sa zdravljem.