Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona je pomiješala mlijeko i bijeli luk: Kada je otišla ljekaru nakon 3 dana, i kada je pomirisao, nije znao šta ga je sastalo! – Apotekica

Ona je pomiješala mlijeko i bijeli luk: Kada je otišla ljekaru nakon 3 dana, i kada je pomirisao, nije znao šta ga je sastalo!

Mi danas govorimo o ljudskom zdravlju i sve što je najbolje da bi konzumirate da bi vi sačuvali svoje zdravlje i svoj organizam. Doktori uporno ponavljaju da se iznace sada nezdrave stvari kao što su to hamburgeri, pice, ćevape i sve te loše fast food stvari koje se jedu. Sa druge strane preporuka je da se kuhaju jela koja su bogata sa vlaknima i sa povrćem. Sada je potrebno da izbacite slatka pića, kao i konzumiranje cigareta i alkohola.

Mi danas govorimo o bijelom luku koji se koristi godinama unazad i to je najvažanija namirnica kada se pogleda bilo šta. Ovo utiče na svaki vaš dio tijela i zdravlja. Pomaže kod zdravlja i uništava sve loše ćelije te je ovo dobro i za imunitet, za vaša pluća, kao i da čisti krvne žile, te pravi sistem sa krvnim pritiskom. jedina mu je mana ta, što ima jako lošu aromu i onda čovjek se jednostavno danima osjeti kada ovo jede.

Ovo je jako i korisno za žene i muškarce, te liječi sada neke ženske bolesti i razne infekcije, zato je preporuka prije svega ginekologa da se ovo konzumira u što većoj mjeri. Sledeći recept koji možemo da vam mi donesemo za imunitet, nesanicu je ovaj.

Bijeli luk je prava bomba, te ima puno vitamina, vlakna, bjelančevina, magnezij, karotin i minerale. Sada znate da je ovo prava zdrava bomba.

10 manjih glavica luka u šerpu sa pola litra mlijea i 2 dcl mlijeka te ovo ostavite da prokuha.