Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona je odlučila da drži jagode u SLANOJ vodi samo 5 minuta a ono što je izašlo iz njih šokiralo je! OVO je jedini pravi način da perete ovo VOĆE – Apotekica

Ona je odlučila da drži jagode u SLANOJ vodi samo 5 minuta a ono što je izašlo iz njih šokiralo je! OVO je jedini pravi način da perete ovo VOĆE

Sada je sezona jagoda a mi smo ovo čekali jago dugo i na kraju smo uspjeli ovo i da dočekamo. Cijena je njihova bila velika i sada se desilo da se prepolovila, pa ih sada možemo da nađemo za cijenu od 2 eura do 3 eura po kilogramu.

Volimo se svi mi u toplim danima da se zasladimo sa njima a zadnjih nekoliko dana na Internetu se pojavio trik koji je u sasvim drugo svjetlo bacio ovo voće koje je jako popularno sada. Vjerujemo mi sada da većina ljudi, jagode peru i samo običnoj vodi. Navodno postoji jedan sada super i puno bolji trik da se peru jagode.

Naime jedna dama, gospođa po imenu Lauren Mackenzie Gabrell je skoro odlučila da isproba jedan može se reći poseban viralan fazon koji kruži sa Tik Toka gdje se tvrdi da se jagode trebaju oprati u fiziološkim otopinama vode i ocata te je to jedini način da se jagode operu od prljaština i od malenih skoro pa nevidiljivih insekata koji se zovu VINSKE MUŠICE.

Lauren je odlučila da u jednu veliku zdjelu stavi vodu i ocat u omjeru od 4:1 te je tu dodala i malo soli te je tu ubacila i jagode i neka to stoji oko 5 minuta. U vodi je jako dobro prošla veliki broj trunčica i prljaština te je objasnika da nije znala do sada kako da se peru na pravi način. Njezin post je za jako kratko vrijeme uspio da se podijeli preko 120.000 puta i svi su se iznenadili ovom super triku.