Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ona je bila najveća ljubav Arkana: Nju je jedinu volio ludo a danas se njeno ime ne smije spomenuti! – Apotekica

Ona je bila najveća ljubav Arkana: Nju je jedinu volio ludo a danas se njeno ime ne smije spomenuti!

U medijima se jako puno zna o braku pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i njenog supruga Arkana. Ovo je ljubav koja se podiže na predestal i kao nešto posebno. Istina se i dalje ne čini tako bajkovitom kako se predstavlja. Ceca je o Arkanu oduvijek govorila samo najbolje i govorila je da se odnosio prema njoj kao prema princezi i da je ljubav bila kao bajka. Sve se sada saaznalo pa je jasno da Arkan nije volio Cecu toliko koliko je rekao ili je možda i to radio ali je srce otišlo dalje.

Jedna od njegovih imenovanih ljubavnica je bila divna, i zanosna Voljenka Ilić- to jeste žena o kojoj se nije puno znao osim što su je svi zvali ljubavicom tada. Još uvijek tvrdi da to nije istina i da je bila dobar prijatelja Ražnatovića kao i u to vrijeme njihov PR. Svi tračevi o njenoj navodnoj vezi sa Arkanom je nastala kada je on kleknuo ispred nje kada je ona plesala, te su tada nju ovjekovačili kao Arkanovu ljubavnicu.

“Ono što je sada istina, kako tvrdi i prema nekim Arkanovim bliskim prijateljima jeste da je Doris Dragović bila njegova jako velika ljubav, a ona je poznata Hrvatks pjevačica to jeste strast se osjeti. Poznati voditelj Vlada Perović je rekao kako ih je jako često viđao skupa a čak se i Arkan zamalo sa njom oženio. Brak sa Natalijom se tada raspadao i bio je gotov a strast sa Doris je bila na vrhuncu.”