Za ulazak na sajt kliknite ispod
On je volio Arkana kao svog oca: Uvijek je u krilu mu bio, obilazio ga! Bio mu je oduvijek idol, pogledajte o kome se radi – Apotekica

On je volio Arkana kao svog oca: Uvijek je u krilu mu bio, obilazio ga! Bio mu je oduvijek idol, pogledajte o kome se radi

Vjerujemo da znate da 99 posto priča o Željku Ražnatoviću Arkanu koje su do sada ispričane i o kojima se pričalo i posalo. ON je izgubio svoj život prije 20 godina u Beogradskom hotelu Interkontintetalu i još uvijek toliko godina poslije nije uhvaćen njegov ubica. Isto tako uveliko su počele da kruže priče da on nikada nije umro, nije poginuo nego je negdje sada u nekoj stranoj zemlji gdje je promijenio on sada promijenio svoj izgled, identitet i više nije isti.

Mi danas donosimo priču o jednom dječaku koji je jako vlio Akrana i koji je sin inače poznatog Milenka Mandića Mande a koliko su njih dvojica dobri i koliko su vremena provodili skupa i podatak da su sporne noći oboje tada bili za stolom kada su i umrli.

Aleksandar Mandić je nedavno otvorio i Instagram nalog koji je glasio na ime njegovog oca a na kojem on sada stavlja slike i storije koji su blisko povezani sa njegovim ocem i Arkanom a slike su te tako stare i toliko rijetke da do sada to nije objavljeno i pojavljeno u javnosti. Priča on danas kako je imao divno djetinjstvo a njegov otac mu je uvijek ugađao i pomogao. Sjeća se jedne anegdote kada je cijelom razredu on kupio Nike patike. Zato su ga zvali najbogatije dijete 90- tih godina.

Svi su govorili da je on kao dječak bio jako razmažen ali to danas nije istina. Djelio je sa svima sve svoje trenutke. Ipak on i dan danas govorio kako je Arkan mu pomagao i vodilja je ali je kao jako mlad morao naglo daodraste i da krene u borbu za svoju porodicu .Sve u svemu kaže da svoje dane u djetinjstvu ne bi mijenjao ništa.