Za ulazak na sajt kliknite ispod
Oglasio se sada VUČIĆ: Ovaj put je dao izjavu o svojoj kćerci! Evo šta se sada dešava sa njom! SVI su na nogama – Apotekica

Oglasio se sada VUČIĆ: Ovaj put je dao izjavu o svojoj kćerci! Evo šta se sada dešava sa njom! SVI su na nogama

Ekipa novinara iz Srbije je provela jedan cijeli dan sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem pa su iz prve ruke sada saznali kako izgleda jedan od radnih dana predsjednika Srbija a u razgovoru su saznali i nekoliko stvari koje do sada nisu otkriveni a to su podaci o njegovoj djeci Danilu, Milici, Vukanu.

Kako je sam Vučić rekao, otkako je u politici, i kako obavlja funkcije predsjednika Srbije, te mu je skoro pa cijeli život na točkovima, avionu i sve se sastoji od susreta sa zvaničnika drugih zemalja te radi na terenu Srbije tako da nema baš puno vremena za porodicu. Novinare je interesovalo da li mu nedostaje vrijeme sa svojom djecom, posebno sa malenim Vukanom koji je jako mali i kojem fali otac.

Kada su njegova djeca malo odrasla, Danilo i Milica, Vučić je rekao da se čuje sa njim stalno ali da se ne viđaju često ali da zna da stvari do njega na posao pa znaju i da popiju po čašu vinu dok je za Milicu rekao da je jako odgovorna i da nema sumnje da će biti uspješna na poslu. Kada se radi o mladom Vukanu, Vučić je rekao da je on sada u fazonu malenog ratnika koji stalno sa sobom nosi mač i voli crtiće.

Izjavio je da njegova kćerka Milica treba da krene na fakultet i dobila je ponudi za stipendiju od jednog fakulteta i mada on ne bi volio da mu kćerka napušta Srbiju jer kaže da je to njen prvi izbor jer ona bira svoju budućnost.