Za ulazak na sajt kliknite ispod
Oglasila se sada Njemačka ambasada na Facebook i objavila da se od danas sve mijenja! Pogledajte šta će da se desi od 21. septembra! OVO je važno saopštenje za sve građane – Apotekica

Oglasila se sada Njemačka ambasada na Facebook i objavila da se od danas sve mijenja! Pogledajte šta će da se desi od 21. septembra! OVO je važno saopštenje za sve građane

Njemačka je oduvijek bila obećana zemlja i to za sve Balkance. Trend odlaska na rad u ovoj zemlji je poznat zadnjih 40 godina. Zadnjih 5 godina desila se jako velika ekspanzija sada među Balkancima ali ovaj put nisu samo građevinci u trendu nego su to i medicinski radnici za kojima je sada jako velika potražnja i trend raste iz dana u dan.

Koliko su zaista dobri uslovi pokazuju i podatci sada da su doktori odlučili da napuste svoje odlično plaćene poslove i odlaze sada na Njemačke klinike da bi radili. Situacija sa korona virusom je zadnjih 6 mjeseci sve pokvarila. Sve je stalo i kako je Angela Merkel rekla, trebaće im manje od godinu dana da se sada cijela ekonomija popravi od svega ovoga. Juče je na Facebook profilu objavljeno iz ambasade iz Beograda jako lijepe vijesti i to sada za sve Balkance. Od 21. septembra počinju ponovo prijave za vize, ali sada su imali saopštenje za sve radnike. Sve nepotpune aplikacije će da se odbiju odmah jer je do sada jako puno problema sa nekim administracijama sa ovim papirima koji su nepotpuni.

Odziv je zaista jako veliki i umjesto da se obrade po 100 do 200 zahtjeva oni se sada bore sa svim tim nepotpunim dokumentima. Njemačka ambasada se ovaj put zahvaljuje svima koji će ponovo da apliciraju i koji će shvatit da je ovo najbolji put da se stigne do Njemačke. Isplatiće se svima.