Za ulazak na sajt kliknite ispod
Od debeljuce do zgodnog dečka koji mame uzdahe dama! Objavio najnoviju sliku, Darko Lazić nikada mršaviji! Svi fanovi u šoku, misle da uzima nešto… – Apotekica

Od debeljuce do zgodnog dečka koji mame uzdahe dama! Objavio najnoviju sliku, Darko Lazić nikada mršaviji! Svi fanovi u šoku, misle da uzima nešto…

Svi oni koji su od početka pratili njegovu karijeru od samih njegovih početaka sjećaju se jednog jako mladog dečka na velikoj sceni Zvezde Granda kojem se tresao mikrofon u ruci dok je pjevao po prvi put pred žirijem a posebno kada je vidio svog idola koji je sjedio ispred mene Šabana Šaulića. Niko tada ije mogao ni ti da predpostavi šta može da se desi sa njegovom karijerom, njegovim životom i kako će sve jako brzo kod njega da krene nizbrdo. Za njega svi znaju da je uvijek bio buckast ali i jako simpatičan dečko i na tom takmičenju se rodial ljubav između njega i pjevačice Ane Sević sa kojom kasnije se i vjenčao i ona mu je rodila kćerkicu Lorenu.

U samom početku svoje karijere, Darko je bio jako skroman i jako dobar dečko ali sa vremenom mu je slava udarilau glavu i sve je počeo više da bude sa jako sumnjivim ljudima i odao se alkoholu ali i drugim opijatima a to ga je na kraju i koštalo braka i života. Mada su njih dvoje kasnije govrorili kako je ljubav između njih nestala mnogi su mislili da je Darkov način života glavni uzrok raspada braka i sve je to palo kada je Darko imao tešku saobraćajnu nesreću gdje je jedva izvukao živu glavu. On je tada jedno vrijeme bio u komi, Ana kao tada njegova zvanična supruga je jedno vrijeme dolazila da ga obiđe ali je tu i bila Darkova vjerenica sada i majka njegovog sina.

Te nakon nesreće nastavio je sa raznim promjenama u svom životu a pošto je uvijek imao višak kilograma to je bio problem i uticalo je na njega i njegov život. Nakon toga je odlučio nešto da promijeni pa je otišao na operaciju želudca te je ukinuo sve nezdrave navike koje je imao, alkohol i hrana te je za kratko vrijeme uspio da skine 50 kg i ne misli da stan.