Novac sve radi:Ove pjevačice ni rođeni roditelji ne bi prepoznali! Ovako su pjevačice izgledale, dok nisu zaradile da kupe ljepotu!

Ovaj novi trend kozmetičkih operacija kojima ljudi sa više novca nastoje da budu dosta ljepši, atraktivniji ali i mlađi odnedavno je stigao i u naše krajeve i skoro da nema ni ti jedne pjevačice koja nije napravila na sebi barem jednu estetsku korekciju na tijelu ali naravno i na licu.

Naravno da bi jako teško bilo da se nađe bilo koja osoba na estradi a da nešto na sebi nije promijenila. Oov ni ne čudi jer u današnje vrijeme nije toliko važan taj talenat nego sve se vodi na fizički prvi izgled. Pogledajte par nekih jako upadljivih transformacija domačih estradnih ličnosti pa i sami presudite šta su to oni sebi uradili.

LEPA BRENA

Ona je bez sumnje jako poznata nađa regionalna pjevačica jer njena mega popularnost dolazi još iz vremena bivše države gdje je žarila i palila. Ona se tokom ovih godina kako je starila sve više odlazila na plastične operacije da bi imala lijep mladalački izgled.

VIKI MILJKOVIĆ

Za nju se može reći da je sasvim drugačije prije izgledala, kada je tek počela svoju karijeru a sada se znatno promijenila. Mnogi kažu da ne mogu da vjeurju da se radi ovdje o istoj osobi.

GOGA SEKULIĆ

Svi ste mogli da primjetite kako je na slici prije ona nije imala grudi za pohvaliti se čak su mnogi rekli da su joj grudi bile neprimjetne ali na sreću imaju plastične operacije kao i ljekari koji to srede za tren oka pa ona se sada može pohvaliti sa tim.

EMINA JAHOVIĆ

Ona je jedna od onih koja nije žalila da da veliku sumu novca samo da bi izgledala lijepo i atraktivno.