Nju bivši muž nikako ne zanima: Dok Edis plače kao mala beba za njom, Zilha uživa i radi ovo

Za svo ovo vrijeme, dok on pati za njom, na Instagram profilu od bivše njegove supruge, Zilhe jasno se može vidjeti na storiju da je ona u salonu da se sređuje, dotjeruje i današnji dan ona uživa iako mnogi misle da ona pati.

Zilha Karišik Fetić je odnedavno odlučila da promijeni svoje prezime. Ona je sada na društvenim mrežama, Karišik samo se sada nalazi tu a za to je saznao i njen suprug Edis Fetić, koji je vidio to kada je bio video poziv, na koji ona nije željela da se javi. Tu samo stoji njeno djevojačko prezime.

Sada već njegova bivša supruga kako navode neki mediji, ni kriva ni ti dužna upletena je u mrežu javnih ličnosti radi samog ulaska njenog supruga u rijaliti i njegovoj javnoj prevari sa Draganom Mitar te je ostavio svoju suprugu i troje djece u kući.

Edo se sada našao na jako velikoj osudi od naroda, a Zilha napolju ima jako veliku podršku kako navode neki mediji, jako je cijenjena i voljena a Zilha je takođe povukla neke veze i već se razvela od Ede bez njegovog pristanka a uskoro se očekuje da i njemu papiri stignu u Bijelu kuću u Šimanovce.

Na ovaj dan, na Dan Zaljubljenih i Edo i Dragana prolaze kroz jako veliku svađu i oni su koran do razvoda a tada Gospodin Torta kako su ga mnogi nazivali tražeći da se sakrije od kamera, je zabio glavu u jastuk te se pokrio jorganom da ga niko ne bi vidio. Da li je on tada plakao ili samo tugovao niko ne zna.

Za to vrijeme na Instagram profilu njegove bivše supruge se može vidi stori u kojem je ona u salonu sređuje se i današnji dan zaista uživa ili jednostavno želi da tako drugi misle.