Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nikada do sada viđena fotografija: Evo ko je djevojka Marije Šerifović-Za nju se kaže da je najljepša žena Srbije! – Apotekica

Nikada do sada viđena fotografija: Evo ko je djevojka Marije Šerifović-Za nju se kaže da je najljepša žena Srbije!

Nakon dugo vremena, napokon sada je krenulo naime snimanje emisije, muzikog takmičenja Zvezde Granda. Mnogo osoba je jedva čekalo kada će krenuti snimanje i da takmičenje nastavi tamo gdje je stalo. Vjerujemo da nema osobe u regionu koja nije upoznata za ovo takmičenje a ono što je svima sigurno jeste da je ovo svima nama falilo i da smo svi ovo jedva čekali

Jedna od najdražih članova žirija jeste naša najpoznatija regionalna pjevačica po imenu Marija Šerifović.

Ono što je svima poznato jeste da je javnosti jako interesantno i da stalno žele da saznaju nešto novo o njenom privatnom životu o njenoj ljubavnoj vezi ali naravno jako puno se govorilo o njenoj orjentaciji jer ona nikada o tome nije govorila jer je to njena privatnost koju je ona krila i trudila se da niko za nju ne sazna.

Svi smo mi upoznati sa tim da je Marija u prošlosti imala i vezu sa muškarcima a neko vrijeme se govorilo da je nešto emotivno započela i sa jednom mladom pjevačicom ali to je laž. Baš radi toga jer ona je krila i nije govorila jedno vrijeme je aktuelna priča bila da je ona u vezi sa ženom jako poznatog političara al je i to laž bila.

Naime nedavno na društvenim mrežama se pojavila slika na Instagramu gdje je Marija izbacila sliku kako se tokom vožnje drži za ruku sa jednom damom a svi se pitaju o kome se tu radi.