Za ulazak na sajt kliknite ispod
Nevjerovatno izgleda: Majka Stanije Dobrojević pokazala svoje tijelo na plaži! Prava bomba iako ima 60 godina – Apotekica

Nevjerovatno izgleda: Majka Stanije Dobrojević pokazala svoje tijelo na plaži! Prava bomba iako ima 60 godina

Svi koji inače prate rijaliti program kao što su to Zadruga i Parovi dobro znaju da je jedna od poznatih takmičarkih svih rijaliti programa i u zadnjih nekoliko godina a njeno ime jeste Stanija Dobrojević. Naime ona je bila učesnica nekoliko raznih rijaliti programa u Srbiji te je pobijedila i na jednoj sezoni Farme. Pored toga je poznata kao učesnica ove prve dvije sezoen Zadruge koja je postala tada najgledaniji rijaliti program u zadnjih par godina. Naima najavljeno je sada da bi Stanija mogla da bude i učesnica četvrte sezone Zadruge koja naime treba da krene na jesen.

Naime ove osobe su inače glavna tema svih medija jer njihove korake prate svih mediji. Ovih dana se u medijima po Srbiji pisalo o tome kako je Stanije prodala svoj stan u Novom Sadu koji je imala djevojčaki. Ona je kako se saznaju, kupila novi stan u Rumi ali je on još uvijek sada u izgradnji te još uvijek se ne može useliti u njega. Naime ona je sada primorana da živi u svojoj porodičnoj kući koja je u Rumi sve dok se ne useli u svoj novi stan. Ona je tu svakodnevno sa svojom porodicom sada i kuha i čisti i prava dama postaje.

Mnogi govore o tome da je Stanija prava ljepotica te da je ona jedna od ljepših djevojaka koje su se pojavile na našoj sceni. VI možete sada da pogledate slike na kojima možete da vidite kako je ona naslijedila svu ljepotu od svoje majke. Stanija je pokazala par slika od svoje majke sa plaže i odmora i to u kupaćem kostimu.