Neviđena sramota na Srpskoj svadbi: Ovako bude kada majka ženi sina jedinca! Popela se na sto, špagu je spremila a onda se ovo desilo (FOTO) – Apotekica

Neviđena sramota na Srpskoj svadbi: Ovako bude kada majka ženi sina jedinca! Popela se na sto, špagu je spremila a onda se ovo desilo (FOTO)

Svi mi znamo dobro kako to bude na nekim svadbama jer smo ili bili na nekim od njih ili smo pak gledali neke snimke kako izgleda kada se spremi sjajn srpsko vjenčanje. To su događaji na kojima hrana i piće tada nisu u malenim količinama, jako puno se troši na muziku, na radost i to može da traje do nekoliko dana. Službenicima nije ništa nepoznato da nose oružje za tu zabavu pa je pucanje u zrak na svadbama sasvim neka normalna pojava na vjenčanju a nekada ponašanje gostiju koji su na vjenčanju može da odvede u drugi pravac.

Tako se pojavio snimak sa jednog srpskog vječanja, kada se pojavilo na društvenim mrežama i to je postao pravi hit i viralan je za manje od 24 sata tada. Najviše radi čina žene na vjenčanju. Mnogi su rekli da je ova žena ustvari majka mladoženje, a ovo je jako uputno. Kada je žena čula prve taktove pjesme ” Danas majko ženiš svoga sina.”

Mnogi su rekli nakon što su pogledali ovaj snimak, žena na sminku je bila u vidno alkoholisanom stanju ali to nju u tom trenutku nije spriječilo da se ona popne na stolicu a onda sa te stolice da se popne na sto koji je bio ispred nje i pun hrane i pića. To joj se nalazilo ispred nosa i mnogo su se svi iznenadili kada su vidjeli šta ona sprema da uradi. Ona je uradila špagu. Sve to bi moglo da bude uredu da jednostavno sto ispod nje se nije raspao na preko 10 komada a sve je to bilo na stolu se raspalo i rasulo na sve strane. Pogledajte u video snimku iznad i vidite o čemu mi pričamo.