Za ulazak na sajt kliknite ispod
Ne morate da perete ih svaki dan: Sa samo jednim potezom i trikom možete da dezinfikujete maske! Ovo je savršen trik koji svi treba da znate – Apotekica

Ne morate da perete ih svaki dan: Sa samo jednim potezom i trikom možete da dezinfikujete maske! Ovo je savršen trik koji svi treba da znate

Sami vidimo da su sada jako veliki problemi da se pronađu maske u apoteci. Sada se vidjelo da dosta ljudi ima kreativnih pa su odlučili sada da naprave neke svoje vlastite maske koje će da ih na neki način da zaštite.

Javilo se sada i pitanje, to jeste koliko masku nakon nošenja treba da perete. DA LI TREBATE poslije svakog nošenja da je perete, to jeste da je dezinfikujete.

Sada su stručnjaci donijeli jako jednostavan odgovor na sve to i na pitanje koje svi postavljaju. Naime nema potrebe da je perete odmah nakon nošenja, to jeste ne morate da perete masku odmah nakon nošenja.

Ono što treba da uradite jeste da odmah nakon što dođete u kuću da uključite peglu zatim parom koja se nalazi u pegli da pređete preko maske, te ovom parom možete da sterilište masku koju vi nosite.

Najbolja dezinfekcija ne samo za maske nego i za stvari koji ste nostili je super. Jer para od 100 stepeni će da vam dezinfikuje, i majice pantole i sve što nosite

Na ovaj isti način koji smo vam objasnili , možete da dezinfikujete i jastučnice ali i zavjese. Sve možete na ovaj način da dezinfikujete ako vam fali sredstva za dezinfekciju. Ne brinete se ovo je jako provjereno i ubija sve moguće viruse i bakterije na bilo ćemu da se nalaze.

Nadam se da vam se ovaj trik sviđa i da nakon ovoga vi više nećete imati problema. Ovo će biti super trik koji će da vam skrati vrijeme. Ne morate svaki dan da perete masku nego na ovaj način, sa super trikom možete da dezinfikujete.