Za ulazak na sajt kliknite ispod
Nakon što se ova žena porodila, svi su padali u nesvjest! NIKO nije mogao da vjeruje da je ovo rodila! – Apotekica

Nakon što se ova žena porodila, svi su padali u nesvjest! NIKO nije mogao da vjeruje da je ovo rodila!

Jedna žena po imenu Alison Spuner je inale zaintrigirala cijelu bolnicu nakon što se porodila. Svi su u bilu šoku kada su ovo vidjeli. Pored nje je tada bio njen suprug po imenu Din koji je svo vrijeme bio uz nju te je snimao njen porođaj da imaju za uspomenu.

Ona je imala malo teži porod, te je rodila blizance, no međutim, blizanci nisu bili sasvim obična djeca nego su imali ono što je sve iznenadilo, različitu boju kože a šanse za to su zaista jako malene i skoro nemoguće kako su mnogi rekli. U ovom njihovom slučaju majka je bijela žena bila dok je njihov otac crnac ali blizanci su se rodili sa različitom boje kože. Doktori su rekli da je ovo slučaj koji je nemoguć ali se ipak njima desio. Jedna od djevojčica ima bijelu kožu kao svoja majka dok je druga dosta tamnija i jako liči na svog oca.

Možda ovo ne bi bilo toliko čudno, da se Alison nije porodila prije sedam godina te je imala isti slučaj. Ona je naime rodila isto tako blizance, identične. Jedna beba je bila bijela dok je druga bila tamnija. U oba ova slučaja sada se genetika poigrala sa njim a niko ne može da vjeruje da se ovakva stvar naime desila i to dva puta i ista stvar.

Ovdje je naime jedan jako neobičan fenomen, koji se jako rijetko dešava. Naime osobe crne boje nose gene za crnu boju kožu. U ovoj slučaju u braku crnkinje i bjelkinje djeca će da imaju tamnu boju kože jer je jači gen.