Za ulazak na sajt kliknite ispod
Nakon ovoga više ne morate da čupate travu! Samo ovo naspite na korov, on nestaje a biljkama ne može naštetiti! – Apotekica

Nakon ovoga više ne morate da čupate travu! Samo ovo naspite na korov, on nestaje a biljkama ne može naštetiti!

Korov može da bude jako veliki problem skoro pa u svim baštama, to jeste može da nam sa usjevima napravi jako velike probleme i radi toga naš vrt ne može da izgleda onako kako smo mi zamislili da treba izgledati.

Poljoprivrednici u Australiji, kako se pretpostavlja potroše preko milijardu i po dolara prije svega na aktivnosti što se tiče sada kontrole korova a dvije i po milijarde u izgubljenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Sada skoro sve industrijske herbicide koriste poljoprivrednici da bi mogli kontrolisati velike i nepregledne površine i postoji rješenje koje bi bilo dosta bolje za uklanjanje sada korova iz bašte i to je lakše ali i bolje.

-SODA

Da bi mogli da uspjete u namjeri da spriječite rast korova potrebno je da u pukotini gdje on raste stavit enajprije natrijevu sodu. Ako se nalazi već korov u vašem vrtu onda stavite običnu sodu koju imate u domu. Jedna malena kašika je dovoljna.

-SLANA VODA

Možete jako lagano da napravite ovo u dvije čaše vode stavite jednu čašu soli, te stavite da kuhajte otopina je dovoljna da pospete i da se koron osuši.

-NOVINE

Možete sa nekoliko listova novina da prekrijete korov i na taj način možete da ga uništite jer on ne dobija svjetlost koja mu je potrebna a nema ni prostor da dalje raste i tako se suši.

-OCAT ALKOHOLNI

Sredio dio korova samo sa ovom otpinom poprskajte ali možete i cvjetove. Ovo ponavljajte po nekoliko puta.

10 thoughts on “Nakon ovoga više ne morate da čupate travu! Samo ovo naspite na korov, on nestaje a biljkama ne može naštetiti!

  1. Pingback: generic ventolin
  2. Pingback: buy naltrexone
  3. Pingback: viagra online

Comments are closed.