Nakon 9 godina od njegovog nestanka, srela je muža na jednom parkingu: Kada je čula par njegovih riječi, cijeli svijet joj se okrenuo! (FOTO) – Apotekica

Nakon 9 godina od njegovog nestanka, srela je muža na jednom parkingu: Kada je čula par njegovih riječi, cijeli svijet joj se okrenuo! (FOTO)

U velikom broju ljubavnih veza kao i nekih brakova nije sve tako bajno i sjajno kao što se to nama čini a često se desi da neke veze završe na taj način da jedan od partnera jednostavno ode, izgubi se svaki njegov trag i bez nekog posebnoh racionalnog objašnjena nema ga. Dok drugi partner ostaje da se uvijek pita šta se to dešava i šta to nije uredu sa njom ili sa njoegovom stranom. Mada postoje i oni koji kada je veza došla do kraja to jednostavno urade na pošten i može se reći dostojanstven čovjeku način.

Naime desila se situacija u kojem je jedan partner odlučio da jednostavno nestane i to zauvijek bez nekog objašnjenja i to je jako često, ne možete ni ti zamisliti koliko često se to dešava. Sigurno bi odmah počeli da krivite sebe jer vaš partner ne smije i nema hrabrosti da vam kaže da je gotovo ili da želi neku promjenu koju vi niste odradili.

Žena po imenu Karen Marks je morala da preživi to da njen suprug Adam 2005.godine jednostavno nestane bez ikakvog objašnjenja. Karen je mislila da se njemu nešto jako loše desilo pa da je negdje poginuo u nekoj nesreći. Ona je odlučila da prijavi ovo policiji ali nikada nije dobila neke informacije. Od njegovog nestanka je prošlo devet godina a svo vrijeme je mislila o svom muži i šta mu se desilo.

Tek nakon devet godina ga je srela na jednom od parkinga od supermarketa u njihovom gradu. Bila je izgubljena i zbunjena a nije imala hrabrosti da mu priđe. Saznala je da je on već dugo vremena oženjen sa drugom ženom, dok je bio oženjen i sa Karne i nije više mogao da živi pod tim pritiskom i radi toga on napušta Karen i živi bez nje. Prijavila ga je policiji i radi nje je pokrenut slučaj bigamije.