Za ulazak na sajt kliknite ispod
Najpoznatiji američki epidemilog otkrio: “Sada ću da vam otkrije koje je najjače oružje protiv korona virusa.” Amerika ima trik, možemo vam pomoći! – Apotekica

Najpoznatiji američki epidemilog otkrio: “Sada ću da vam otkrije koje je najjače oružje protiv korona virusa.” Amerika ima trik, možemo vam pomoći!

Kao i što sami znate i što ste sami upoznati jedna od najaktuelnijih tema koja se spominje nekoliko zadnjih sedmica jeste tema koje je vezana za ovaj virus a to je virus korona to jeste poznatiji kao COVID-19.

Ovo je virus koji je prvo počeo da se širi iz Kine to jeste iz mjesta Wuhana i prije nekoliko sedmica je stiglo i u Evropu u Italiji, pa nakon Italije u Španiju ali stiglo je i region.

U Evropi je sada najgore u Italiji i tu se stvorila apsolutna karantena. Pored toga u Evropi je najgore u Italiji gdje iz dana u dan raste broj oboljelih ali i mrtvih ali i poslije nje je i Španija. Pored Italije tu su i države koje su oko nas ali i sama Bosna i Hercegovina iz dana u dan ima puno oboljelih i taj broj raste iz dana u dan.

Međutim u Americi jedan od najpoznatijih epidemiologa, virologa je rekao kako zapravo Amerika ima lijek i radi na tome da da se lijek proširi na cijeli svijet. Dodao je da je sada najbitnije da ljudi budu u svom domu i da paze a da će lijek uskoro da počne korisiti.

Da li je ovo istina i da li će ovo uskoro da se desi, ostaje samo da vidimo.