Za ulazak na sajt kliknite ispod
Možete li da vjerujete: Ovo je Vučićev dvojnik, dečko iz Hrvatske je isti kao Vučić! Kada vidite kako izgleda, u šoku će te da budete – Apotekica

Možete li da vjerujete: Ovo je Vučićev dvojnik, dečko iz Hrvatske je isti kao Vučić! Kada vidite kako izgleda, u šoku će te da budete

Jučer smo baš pisali o mladiću iz Foče koji vjerovali vi ili ne isti kao Željko Ražnatović Arkan i mnogi ga jako često zamijene sa ratnim komandantnom iz Srbije. Čak i kada se desilo da je on došao u Srbiju, tačnije u Beograd na groblje on je dao počast Arkanu, te je čovjek koji je radio na groblju morao ga je slikati jer je bio u jako veliko nevjerici kada je vidio koliko oni zapravo liče i koliko su isti.

View this post on Instagram

Priprema za izbore 😁

A post shared by Borna (@_borninjo) on

Čak se i on pojavio i na društvenim mrežama a ljudi ga jako često zaustave na ulici jer požele da se slikaju sa njim. Isto tako upoznati smo sa tim da imamo dvojnika od Novaka Đokovića koji igrom slučaja baš živi u Beogradu. O njemu su snimljeni jako veliki dokumentarci a u nekim reklamama se javlja, koliko mu je sličan, pa je čak i Novak odlučio da bi bilo dobro da se upozna sa njim.

Kako bi bilo to dvojništvo da sam prvi čovjek Srbije nema svog pravog dvojnika. Da dobro ste pročitali niste se zbunili. Aleksandar Vučič ima svog pravog dvojnika a on dolazi iz Hrvatske za razliku od prve dvojice o kojima mi pričamo sada gore. Za njega se samo zna da se zove Borna a na društvneim mrežama možete ga naći kao “borninjo” i jako je nevjerovatna činjenica koliko on liči na predsjednika Srbije pogotov iz mlađih dana.

On je samo mlađi i dosta mršaviji a u odnosu na dvojnike Željka Arkana i Novaka Đokovića on je možda pravi dvojnik koji se pojavio na našim prostorima. Može komotna da mijenja predsjednika Srbije da ga mijenja na nekim sastancima gdje treba samo da bi se slikao.