Za ulazak na sajt kliknite ispod
Moja majka je umrla dok me je rađala: Cijeli život mi je poslije bio pakao, i danas me gaze… – Apotekica

Moja majka je umrla dok me je rađala: Cijeli život mi je poslije bio pakao, i danas me gaze…

Ja svoju majku nikada nisam upoznala i nisam imala priliku za to. Ona je umrla dok je i mene rađala. Mnogo sam patila radi toga. Ja sam žensko dijete i moj otac me se odrekao i nije htio ni ti da me odgaja ni ti da zna za mene. TADA SAM da ne bi završila u domu uzeli su me baka i djed i to sa mamine strane. Tata od tada nikada nije došao da me vidi nije ni pitao za mene.

On je tada sa drugom ženom dobio i djecu i ona su mu od tada postali sve a ja sam mu postala jednostavno niko i ništa. Ja sam završila jedan od najtežih fakulteta a to je Medicinski i to sve tada zahvaljujući mojoj baki koja je sve pare davala samo na mene. Moj djed je umro kada sam ja imala samo 8 godina. Nećete moći da vjerujete da me je moj otac dodao na FB i to nakon 25 mojih godina. Malo čudno baš kada sam sada diplomirala on se sjetio mene.

Ne mogu da vjerujem da je on toliko loš čovjek i nakon svega što mi je uradio u životu i sada kada misli da može da ima koristi od mene želi da bude blizu mene. Ja zaista nekada jako mrzim sebe jer imam potomke baš od njega. Naravno da ga nisam prihvatila i ne kajem se. Neka vidi kako je to kada te neko odbaci na taj način,