Za ulazak na sajt kliknite ispod
Mlada pjevačica Teodora Džehverović uspjela da smuva Đokovića! Kriju vezu 4 mjeseca a sada se sve otkrilo! (FOTO) – Apotekica

Mlada pjevačica Teodora Džehverović uspjela da smuva Đokovića! Kriju vezu 4 mjeseca a sada se sve otkrilo! (FOTO)

Skoro pa cijela porodica Đoković je ovih dana zaista na meti svih medija jako Srbijanskih tako i regionalnih, pa čak i neki evropskih i to sve radi nekih kontradiktornih izvjava njihovih članova porodice. Prvo se Đokovićeva majka vezala za neke od izjava od Federera a ona su se desile i Đokovićeve izjave vezane za Kosovo. Čini se da to njih toliko ne dotiče jer se nisu oglašavali a sada je mladi Đoković podigao prašinu u javnosti i to oko svoje navodne veze o kojoj svi bruje.

Po svemu sudeći on postaje pravi Kazanova a za razliku od svog brata koji je bio vezan za Jelenu još od malih nogu. Njegovog brata sada povezuju sa mladom, atraktivnom pjevačicom Teodorom Džehverović koja se čini osvojila ovog dečka. Teodora je pravi ulov za svakog muškarca pa tako da svima imponuje da će imati ovakvu djevojku pored sebe. Kako se navodi, njih dvoje su skupa preko 4 mjeseca a za vezu su znali samo najbliži članovi porodice pa on to nije ni rekao svojoj porodoci tako da je nisu imali priliku još uvijek upoznati. Njih dvoje su se upoznali preko poznanina na jednom ručku u Beogradu i od tada su nerazdvojni. Stalno su čuju i viđaju se.

Ipak za sada su odlučili da svoju vezu drže tajnom dok ne vide u kojem smjeru ovo treba da ide pa tako da oni za sada viđaju se u njegovom stanu na Novom Beogradu. Sada više to nije moguće jer svi znaju za njih. Đorđe je prije ovoga bio u vezi 4 godine.