Za ulazak na sajt kliknite ispod
Miljana Kulić je od produkcije uzela jako veliku sumu novca pa pobjegla! Zar je dobila skoro pola miliona! – Apotekica

Miljana Kulić je od produkcije uzela jako veliku sumu novca pa pobjegla! Zar je dobila skoro pola miliona!

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić koja je poznata rijaliti igrač se sinoć uključila uživo na Instagram profilu i tu je sa svima podijelila jako puno skandalozne stvari koje su vezane naime za učešće u rijalitiju i sve što se dešavalo tih dana.

Da vas podsjetimo Lazar Čolić Zola je prije nekoliko dana naime diskvalifikovan iz rijaliti programa Zadruga 3 jer nije učestvovao u programu i svo vrijeme je bio u apartmanu koji samo Miljana smije da koristi. On je nepoštovao pravila igre i nije dolazio na sastanke. Produkcija nije imala izbora nego je morala da ga kazni. Miljana je jako brzo nakon njega napustila Zadrugu to jeste pobjegla jer nije mogla da podnese da njega nema.

Zola i Miljana se trenutno nalaze u Nišu i ne mogu da odu bilo gdje iz Srbije jer je sada vanredno stanje i sada su sve granice zatvorene radi pandemije Koronavirus i niko ne zna kada će da se promijeni ovo stanje.

Kada su ih njihovi fanovi pitali od čega žive Miljana i Zola su naime odgovorili kao iz topa tada:

-Iskreno svima vama da budem ja sam sebe i svoje dijete obezbjedila kada sam ušla u Zadrugu i to sa samo jednim razlogom to jeste da obezbjedim budućnost svoga sina i sebe sa njim.

Na svom računu ja sada imam prkeo 180.000 EURA i mislim da sada Željko će da ima sasvim dovoljno.- rekla je Miksi.

-Ja u Zadruzi 2 i u Zadruzi 3 sam ukupno kada se sabere zaradio 0 DINARA. nisam dobio ništa i ništa sada ne tražim. Imamo ozbiljne planove sa čime želimo da se bavimo Miksi i ja i mislimo da će nama dovoljno novca da donese.

5 thoughts on “Miljana Kulić je od produkcije uzela jako veliku sumu novca pa pobjegla! Zar je dobila skoro pola miliona!

Comments are closed.