Mi smo u drogeriji slomile jedan jako skupocijen parfem: Radnica je odmah pozvala šefa a on nam je uradio ovo!

Prije par dana moja prijateljica jako dobro i ja smo bili u jednoj jako eksluzivnoj parfimeriji, te smo isprobavali parfeme jer smo ih jako volile. Tako se onda desilo da smo jedan parfem slučajno polomile.

U ovom slučaju se radilo o jednom jako skupom parfemu, koji je od 150 eura te nismo imale novca naravno da ga platimo. Mi smo djevojke koje ne rade i nemamo novca. Radnica je odmah radi forme pozvala svog šefa o on nas je obje pozvao u svoju kancelariju. Moja prijateljica je jako slobodna djevojka i sa njim je pala u neki razgovor koji je bio jako slobodan, te su oni tokom razgovora se dogovorili da će ona da riješi taj dugo sa njim na svoj način.

Juče sam vidjela ovo i vjerujte mi da nije mi bilo svejedno.

Ja sam juče nju srela i na njenoj ruci sam ja ugledala jedan jako skupocjeni sat. Kada sam pitala otkud joj to, jer znam da nema novca te sam je pitala od koga ja dobila? Ona je rekla da je ovo dobila od svog ujaka a ja u to ne vjerujem. Odmah sam pomislila da se ona viđa sa šefom iz te parfimerije gdje smo mi slomile parfem. Ono što je loše jeste da je on oženjen a ona je jako mlada, ima samo 23 godine. Ne znam koliko je pametno što to ona radi i ja ne mogu to da podržim.

Ne znam šta da radim. Mi smo jako dobre prijateljice još od djetinjstva- Družimo se od kako smo bile male i ne znam kako da sada joj pomognem i da joj otvorim oči.