Za ulazak na sajt kliknite ispod
Katarina Grujić se naljutila pa zalijepila Ognjena Amidžića po sred lica! Gledaoci su se šokirali, razlog je sve razbjesnio – Apotekica

Katarina Grujić se naljutila pa zalijepila Ognjena Amidžića po sred lica! Gledaoci su se šokirali, razlog je sve razbjesnio

Najpoznatiji voditelj Ognjen Amidžić se zaista potrudio da svim svojim gledaocima i ovog utorka pripredi zabavu koja je bila jako zanimljiva svim gostima ali i gledaocima. Gledaoci jedva čekaju utorak da bi gledali emisiju.

U sinoćnoj emisiji “Ami Gi šou” on je doveo goste: Katarinu Grujić, ilmu Karaahmet, Lanu Čolak, Acu Lukasa, Darka Lazića i mladog repera Mili.

Kada se počeo bližiti kraj emisiji i u trenutku kada je Ognjen odlučio da odjavi emisiju, desilo se nešto sasvim neočekivano što je sve jako iznenadilo. Naime pjevačica koja je bila gost Katarina Grujić je pripredila voditelju jedno jako neobično i drugačije iznenađenje kako su mnogi rekli neprijatno.

“Ti si trebao do sada da naučiš da nije kraj kada ti kažeš, nego je kraj kada ja kažem. Za sve ovo što si ti do sada uradio, svim mojim kolegama kako i meni. Svaki put si nas mazao sa svim i svačim i mislim da je sada pravo vrijeme da je Osveta došla. Moram da kažem da se osveta služi hladna.” – rekla je tada Katarina i zalijepila je tortu Ognjenu odmah u lice!

Voditelj se jako iznenadio sa ovim što je njegova gošća uradila pa je ona odmah tog trenutka napustila studio i bila je jako nasmijana. Kako je Amidžić sve ovo shvatio kao šalu ili pak nije želio da to pokaže pa se i on počeo šaliti na svoj račun.

-BRATE, LAKU NOĆ SVIMA! Vidimo se! Kakav sam ja šećer, pa sada me svi možete da poližete slobodno, nemojte da se stidite.- rekao je Ognjen.