Za ulazak na sajt kliknite ispod
Karleuša se ponovo jutros oglasila i sve zaprepastila svojom objavom: Ona je napisala samo ovo o Vranješu i svi su se zabrinuli za nju… – Apotekica

Karleuša se ponovo jutros oglasila i sve zaprepastila svojom objavom: Ona je napisala samo ovo o Vranješu i svi su se zabrinuli za nju…

Tokom cijele prošle godine, od početka godine, u medijima je glavna tema bila navodna afera između naše poznate pjevačice, Dive Jelene Karleuše i Bosansko-hercegovačkog fudbalera i bivšeg reprezentativca Ognjena Vranješa. Fudbaler nikada nije govorio o njihovom odnosu ali je i on danas odlučio da progovori i ispriča koja je to njegova verzija o njihovoj “navodnoj” aferi.

Vranješ je tokom razgovora rekao kako se stidi i jako srami jer je takvu osobu kao što je JELENA KARLEUŠA poznavao ali je odlučio da je sada pravo vrijeme da je izbriše iz života. On je sam rekao da je kod njega ostala samo mržnja jer je ljubav nestala ali je rekao da se jako divi njenom suprugu Dušku koji je toliko godina sa njom u braku i koji je trpi toliko godina. Ognjen kaže da je njena priču koja je bila jako slatka, on je nasjeo i bio je tu sve dok nije vidio sa kakvom osobom ima zaista posla i o čemu se tu radi.

Nikada više ne bi volio da se vidim sa njom jer ona ima naime sa kim da se viđa. Zna ona sa kim i kako. Za Jelenu je rekao da je ona osoba koja samo hoda po sudovima, a on je osoba koja nema vremena za takvo nešto, i nikada neće da nastavi sa tim tužbama jer to može da traje do pet godina. Ona je radi njega i dobila reklamu koja će sada da njoj jako puno traje i ona treba svaki dan da mi zahvaljuju jer je njoj cijena nastupa jako skočila i dosta više od sada zarađuje.