Za ulazak na sajt kliknite ispod
Još jedna žrtva od Korona virusa u Srbiji: On je preminuo, cijeli region u šoku! Neki dan se javio i sve je bilo uredu… – Apotekica

Još jedna žrtva od Korona virusa u Srbiji: On je preminuo, cijeli region u šoku! Neki dan se javio i sve je bilo uredu…

Ponovo, novi dan ne tako dobar je iza nas. Naime pojavila se nova žrtva iz Šapca i ovdje se sada radi o muškarcu koji ima 62 godine i koji je takođe umro od Korona virusa u opštoj Bolnici u Šapcu i to na infektivnom odjeljenju.

On je naime se prvo javio ljekarima još 23 marta a njega su nakon toga smjestili u bolnici prije tri dana jer je tada imao jako velike probleme respiratorne prirode i nije moglo da se povuče i riješi. On je isto veče umro i to oko 23:30.

Nakon određenog vremenskog perioda u Šabačkom zavodu za javno zdravlje stigla je i potvrda da je on naime bio pozitivan na COVID-19 i da je rad toga umro.

Mup je sada odlučio da preuzme sve mjere koje su sada prijeko potrebne da bi mogao da evidentira ljude sa kojim je sve osoba incijala M.Ž. komunicirao i kako se navodi on je imao jako puno kontakata i razgovora.

Njegov sin je odmah nakon njegove smrti izolovan i nije na poslu.

Kada se govori o Bosni i Hercegovini i ostalom regionu svi dobro znaju koliko se korona virus jako brzo i masovni širi i da su za sada svi jako spektični i uplašeni. Ljudi se jako plaše jer je ovo nevidljiv neprijatelj koji može da napadne kada najmanje čekamo. Najveći problem za sada u Bosni i Hercegovini se desilo u Centru za srce kada se zarazila medicinska sestra i dosta koelga oko sebe je zarazila ali i pacijenata koji su tu bili.