Jako velika drama se desila u Beogradu: Duško Tošić napadnut, Jelena u suzamu! Cijela porodica strahuje! (FOTO)

Srpski fudbaler Duško Tošić je inače poznat po tome da je on igrao za mnoge svjetske poznate timove kao i da je bio prije svega reprezentativac Srbije ali je nekako javnost ipak više znala o njemu o njegovom privatnom životu jer kako svi znaju on je suprug poznate pjevačice Jelene Karleuše za koju svi znaju koja je najveća Srbijanska zvijezda. Jelena je o Dušku uvijek pričala najbolje a on je dokazao da je jako dobar muž i otac jer je ostao sa njom i nakon njen afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Prošle godine cijeli region je brujio samo o tome.

Jelena i dalje pokušava da svima pokaže kako je sa njenim brakom sve zaista uredu i da u zadnje vrijeme pokazuju neke činjenice da nije tako a sada se desilo da još se dešava nemilih situacija u kojoj je glavni lik bio sam Duško. Kako su prenijeli mediji, Duško je napadnut dok je trčao po Beogradu dok je imao svoj kondicioni trening sa kojim se sprema za novu sezonu. Sve se ovo desilo na Kalemegdanu, a navodno su njih dvojicu napali neki momci koji su ih gađali limenkama. Kako su Duško i trener njegov opisali ovdje se radi o maloljetnicima a neki govore da je mladić imao i nož u rukama.

Daljna istraga je utvrdila da su maloljetici pored limenki Duška i njegovog trenera gađali kamenjem ali srećom niko od njih nije dobio teže povrde. Ne zna se ni koji je uzrok bio napada te se ovdje radi o maloljetničkoj delikvenciji,