Za ulazak na sajt kliknite ispod
Epidemiolog Predrag Kon: Gotovo je, predali smo se! Virus se više ne može nikako kontrolisati! – Apotekica

Epidemiolog Predrag Kon: Gotovo je, predali smo se! Virus se više ne može nikako kontrolisati!

Jučer je naime održana redovna skupština Vlade Srbije gdje su se sem predsjednika Aleksandra Vućiča, novinarima obratila se doktorica Dijana Kisić Tepačević koja je odlučila da govori o namirnicama iz radnje, a da li je uopšte sada u tome bitno da se direktno hrana dira poslije nekoga u supermarketu. Potvrdila je da je sve to uredu i da se na taj način čovjek ne može nikako ugroziti ni ti zaraziti pa čak i ako se pojede neki virus. Dovoljeno je da se ruke operu kada se vratite iz nabavke.

Poslije nje se odmah obratio i glavni epidemiolog Predrag Kon koji je sada rekao kako je Srbija ušla u petu sedmicu borbe protiv virusa. On je naglasi da se virus sada više ne može kontrolisati jer je pokazao da je jak i da moraju da se sada poduzimaju neke druge borbe protiv njega.

Jako je bitna stavka sada da je korona virus izbalena iz bolnice i DOma zdravlja i što je sada jako pozitivna stvar. Jako je bitno da svaki doktor koji malo kašlje ili pak ima temperaturu ne radi u tom trenutku a sa druge strane pulmolog Branislav je istakao da je Srbija prebrodila jako uspješno tri ili četiri sedmice i tada se čekalo puno veći broj oboljelih.

Pored toga negativna stvar jeste da su sada i mlađe osobe počele da oboljevaju i na početku to nije bio slučaj. Nestorović je rekao da su sada dvije sedmice jako krucijalne i ako to prebrodimo, dolazi nam toplo vrijeme i lakše će se izlaziti sa COVID-19.

6 thoughts on “Epidemiolog Predrag Kon: Gotovo je, predali smo se! Virus se više ne može nikako kontrolisati!

  1. Pingback: generic ventolin
  2. Pingback: viagra suppliers
  3. Pingback: tylenol 500 mg
  4. Pingback: buy chloroquine

Comments are closed.