Za ulazak na sajt kliknite ispod
Do sada ovo nije objavljeno: Jeziva istina o Zadrugarkama! Niko se ne kupa, šminku skidaju sa vlažnim maramicama, gaće ne peru nego nose naizvrat kad isprljaju! – Apotekica

Do sada ovo nije objavljeno: Jeziva istina o Zadrugarkama! Niko se ne kupa, šminku skidaju sa vlažnim maramicama, gaće ne peru nego nose naizvrat kad isprljaju!

Danas opet mi vam govorimo malo o Zadruzi, to jeste vašem omiljenom i najgledanijem rijaliti programu koji se gleda skoro u cijelom svijetu i koji nije ni prekinut radi koronavirusa.

Inače kada se gleda kuća i svi učesnici su uvijek lijepi, našminkani, naravno sve je to radi TV kamera ali jeste li se možda nekada pitali kako zapravo izgleda unutrašnjost tih nekih prostorija to jeste u ovom slučaju kupatila.

Mnogo puta do sada ste imali priliku da čujete kako je Luna Đogani jako aljkava da se slabo kupa i kako uvijek nakon vođenja ljubavi sa svojim dečkom obriše već korištenim gaćicama bukvalno da vam se u tom trenutku zgadi život kada čujete. Kada se sve to sabere i oduzme, to i nije toliko daleko od istine. Mi ćemo danas da vam još malo govorimo o tim stvarima koje nisu ni malo uredu.

Zorica Marković je jedna od onih koja ima najduži staž u rijalitiju i riješila je sada da stavi karte na sto i da otkrije kakva je to prava istina o higijeni u ZADRUZI.Ona je neki dan jako poludila, otišla je o štalu donijela dvij kante balege i vratila se u kuću te je svo to prosula po WC-u. Jako je brzo stiglo i pismo od Velikog Šefa gdje je ona kažnjena. Ono što je ona našla tamo njoj je zgadilo život i ona je rekla da su žene najprljavije i da ne može da vjeruje da sa takvim ljudima ona živi.