Za ulazak na sajt kliknite ispod
Do daljnjeg Zadruge neće biti! Situacija sa virusom natjeralo je produkciju da sve obustave do daljnjeg? Ovo je zadnji dan emitovanja? – Apotekica

Do daljnjeg Zadruge neće biti! Situacija sa virusom natjeralo je produkciju da sve obustave do daljnjeg? Ovo je zadnji dan emitovanja?

Svi smo svjedoci sada da je situacija sada u zemlji jako velika i da vlada jako veliki strah jer ima jako puno oboljelih u Srbiji i da broj oboljelih raste iz dana u dan i niko se nije nadao tome da će ovako nešto da se dešava i da će toliko brzo da se krene širiti.

Najbolja trenutno, najpopularnija voditeljica Dušica Jakovljević je imala zadatak najprije da obavjesti šta i kako se dešava te šta će da bude potrebno da se uradi u rijalitiju da bi se ova situacija koliko toliko smirila i da se u rijalitiju sada ne bi desilo ono što se sada dešava u svijetu i napolju.

Trenutno je sada poduzeto sve mjere dezinfekcije i asda se radi na tome i ona je priznala da za sada u publici neće da bude gostiju i da do daljnjeg nje neće biti tu dok se situacija sada ne smiri i odlučuli su da na žurkama gostujućih pjevača više neće biti dok sve ovo ne prođe.

Priznala je sada da je nije strah i da se ona pridržava sada svih pravila i mjera koje sada trebaju da se pridržava i na koji način je potrebno ovo sada se uradi.

Naime ona je sada priznala da je radila na tome i da je ona bila na terenu i da je prisustvovala na dezinfekcionom planu i može da potvrdi da je sve urađeno sada da bi se spriječilo širenje infekcije i nada se da će se što prije ovo riješiti i da će sada sve da budu u najboljem redu i da više problema neće biti.

Niko nije mogao da vjeruje da će ovako nešto da se desi tako brzo.