Djeca su odlučila da se popnu na veliko drvo, te se slikali: Kada su sutradan pogledali sliku, od straha noćima nisu mogli da spavaju!

Veliki broj nas vole jako puno da se slikaju i kasnije vole da vide te slike da bi vidjeli kakva su tu sva dešavanja bila. Pa tako kada se slikamo mi ne obraćamo posebnu pažnju na to kakva je to slika, dok poslije kada imamo slobodnog vremena ne uzmemo slike da pregledamo i propratimo ih dobro.

Tako je isto uradila i Lora Votson koja je jednog dana odlučila da sa svojom porodicom izađe u prirodu jer je dan bio prelijep. Ona je izašla u prirodu sa svoje troje djece, da bi se svi opustili i da ih slika. Lora je poželjela da slika svoju kćerku Šarlot od 15 godina i sina od 9 godina i još jednog sina od 16 godina koji su bili na drvetu svo vrijeme i igrali su se bezbrižno.

Kada je ona njih slikala nije obraćala puno pažnje na to. Jer je ona smatrala da je to jedna obična slika kao uvijek do sada kada je slikala. Ali kasnije dok je pregledala slike, malo bolje je pogledala i vidjela je da na toj slici ima jedna još osoba koja je višak, koja nije njeno dijete i osoba koja uopšte tu nije bila dok su se njena djeca igrala.

Na tom mjestu gdje su oni bili i igrali su se, niko to nije bio osim njih. Samo je bila ona i njeno troje djece. Nakon što je ona objavila sliku na društvenim mrežama mnogi su počeli da joj sude i da joj govore kako je ovo fotošop a drugi su joj govorili jako provjereno da je na tom mjestu se jedan maleni dječak utopio i tu je bio njegov duh koji je htio da se igra sa dječicom ali i slikao.