Za ulazak na sajt kliknite ispod
Definitivno kraj! Darko Lazić ostavio vjernicu Marinu: Napravila skandal pred svima i osramotila ga! Pogledajte slike! – Apotekica

Definitivno kraj! Darko Lazić ostavio vjernicu Marinu: Napravila skandal pred svima i osramotila ga! Pogledajte slike!

Kako izgleda, vjerenica Darka Lazić, mlada Marina Gagić samo čeka Darka. Baš kao što je i čekala da se njen dečko razvede od svoje zvanične supruge Ane Sević da bi se oženio sa njom, što se njoj još uvijek nije desilo. Tako je ona prije par dana čekala da on dođe po nju i pokupi je tada sa gradskog događaja, ona to nije dočekala.

Mediji, emisija “Paparaco Lov” je uspjela da slika pjevačevu vjerenicu koja ga je dugo čekala ispred hotela i umjesto toga ona je tada ušla u automobil od taksija jer njega nije bilo.

-Marina je tada sa svojim prijateljima otišla na reviju, te je nakon toga po nju trebao da dođe njen VJERENIK Darko ali nažalost on je nju ispalio i nije se pojavio. – rekao je to izvor sa mjesta a Marina se tada žalila svojim drugaricama.

Darko je objavio da je išao na jednu intervenciju. On je naime smanjio želudac da bi izgubio višak kilograma.

Folker, Darko Lazić je bio u emisiji “Amidži šou” a tom prilikom je rekao sa čim se morao susretati kada je morao da ide na operaciju želudca a to je uradio da bi riješio problem sa viškom kilograma.

Kada sam smanjio želudac ja ništa nisam jeo.- rekao je Darko. Do juče sam jeo samo supu četiri kašike i to je to. A od juče mogu i neke kašice za bebu. Zamišljam da jedem kašicu od slaninice. rekao je kroz smijeh Darko.

-Pričala im je da su se dogovorili oni da dođe poslije po nju a ona da mu javi 15 minuta prije kraja da krene da je ne bi dugo čekao. Kada ga je zvala on je bio nedostupan. Galamila je da je neodgovoran i da ne može nikako da se osloni na njega.