Za ulazak na sajt kliknite ispod
Da li znate koje je to pravo ime Mileta Kitića! On ga oduvijek krije, niko nije mogao ni da predpostavi da se ovako zove! Kada čujete shvatit će te zašto se stidi… – Apotekica

Da li znate koje je to pravo ime Mileta Kitića! On ga oduvijek krije, niko nije mogao ni da predpostavi da se ovako zove! Kada čujete shvatit će te zašto se stidi…

Za Mileta Kitića se zna da je on onaj pjevač za koji znaju svi iz naroda, mladi i stari, djeca i muškarci i svi ga jako vole i svi ga slušaju što nije toliko ni čudo kada se vidi kakvu on harizmu ima sa kojom oduševljava svoju publiku uvijek i iznova. Mile je pored toga svima poznat kao jedan od jako popularnih folkera i bio je dio Južnog vetra i on je u toj postavki bio sa Draganom Mirković, Šemsom Suljaković, Kemalom Malovčićem, i svim ostalim. Ipak ono što je sve oduševilo jeste transformaciju koju je on imao tada u 2000. godinama.

Ipak ovakvu promjenu nije niko očekivao od pjevača kao što je on takvog kova. Mile je u potpunosti postao trendseter i sada još uvijek ga prate jako mladi ljudi i tako su uspjeli da postignu jako dobar uspjeh i da se tako prilagode tržištu. Mile iza sebe ima jako veliki broj hitova a vjerujemo da ga svi znaju po pjesmi “Kraljica trotoara.” Inače ima jedna stvar što slabo se zna za njega jeste da je pravo ime Mileta Kitića Milojko Kitić i o tome se jako rijetko priča pa tako niko do sada nije znao kako se on inače zove.

Vjerovatno ste svjesni činjenice da on tada kao Milojko Kitić ne bi mogao da napravi takvu karijeru kakvu sada ima ali on nije jedini koji je radi svoje karijer promijenio i me. To je uradila i Ana Bekuta, Aca Lukas i svi drugi. Iako se svima ovo čini banalno ime igra jako veliku ulogu.