Za ulazak na sajt kliknite ispod
Da li se vi sjećate pobjednika “Pinkove Zvezdice” Ljube! On je sve ljude dovodio do suza a pogledajte kako on danas izgleda! Nećete ga prepoznati – Apotekica

Da li se vi sjećate pobjednika “Pinkove Zvezdice” Ljube! On je sve ljude dovodio do suza a pogledajte kako on danas izgleda! Nećete ga prepoznati

Kada su na tv-u bili jako popularni i muzičko takmičenje o kojem su svi pričali jeste takmičenje u kojem su bila djeca, i svi smo mi bili tada oduševljeni sa njihovim talentima. U muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice” smo imali priliku da vidimo razne nastupe djece koje su nas sa svojim nastupima tada ostavljali bez teksta i bez riječi i zaista svi se pitali da li je to normalno.

Ukoliko ste vi pratili tu emisiju, onda sigurno treba da znate svi za ovog talentovanog dječaka po imenu Ljubomor Ljuba Stankovića. On je tada imao samo 5 godina i pojavio se na takmičenju i sve oduševio. On je sa talentom sve oduhao. Mnogi nisu mogli ni da vjeruju da je dječak toliki talenat bio i da je toliko oduševljavao sve.

On je naime pjevao pjesme koje ni najveći i najbolji pjevači ne bi se mogli usuditi da pjevaju. Ljuba je tada bio u takmičenju četvrte sezone gdje se emitovalo 2017 do 2018. godine. Odnio je tada pobjedu ali nakon toga je on snimio i svoju pjesmu i bio je takmičar raznih muzičkih festivala. On se nakon određenog vremenskog perioda povukao sa scene te sada planira da snimi pjesme i da se vrati na scenu. Sa pjevačicom Severinom je snimio Tutorial koja je postala jako veliki hit.Pogledajte sada kako izgleda Ljuba.

On je jako talentovan dječak i svi jedva čekamo kada dođe njegovo vrijeme kada će on početi da snima pjesme i da se aktivira na muzičkoj sceni.